Goed nieuws! Het is per 1 juli 2024 nog steeds legaal om Research Chemicals te kopen.
Voor 17:00 besteld = Vandaag verzonden Discreet & Anoniem verzonden Gratis verzending vanaf €50,- Veilig en snel betalen De scherpste prijs van Europa

4F-PIHP

4F-PIHP, ook bekend als 4-Fluoro-Alfa-PiHP, is een synthetisch cathinon dat steeds meer aandacht krijgt in de wetenschappelijke wereld. Het staat bekend om zijn stimulerende en psychoactieve eigenschappen, zoals het veroorzaken van hallucinaties, het verhogen van de seksdrive, het opwekken van euforie en het bevorderen van sociale interactie. Deze stof beïnvloedt de neurotransmitters noradrenaline, dopamine en serotonine in het lichaam. 4F-PIHP dient alleen voor onderzoeksdoeleinden aangeschaft te worden

4F-PIHP Drsupply
Uit voorraad
24,95339,95
Waardering 0 uit 5

Wat is 4F-PiHP?

Onder wetenschappers staat dit middel bekend als 4-Fluoro-Alfa-PiHP. 4F-PIHP is sinds 2017 beschikbaar en is anno 2023 bijzonder populair geworden binnen de wetenschappelijke gemeenschap. Dit is een bekend patroon bij veel ‘vervangende cathinonen’. Deze term verwijst naar een groep synthetische cathinonen, die ook in onze webshop te vinden zijn. Ze worden ‘synthetisch’ genoemd omdat ze in een gecontroleerde wetenschappelijke omgeving worden geproduceerd, in plaats van in de natuur. Synthetische cathinonen zijn bekend om hun stimulerende en psychoactieve eigenschappen, die door wetenschappelijk onderzoek zijn vastgesteld. Ze zijn gebaseerd op de lichaamseigen stof fenylethylamine, met een alkylgroep die aan een alfa-koolstof is gebonden, en een ketongroep, eveneens lichaamseigen, die aan beta-koolstoffen is gebonden.

Wat zijn de effecten van 4F-PiHP?

PiHP heeft zowel stimulerende als psychoactieve effecten. Uit onderzoek met proefpersonen in een gecontroleerde omgeving blijkt dat 4F-PiHP invloed heeft op het centrale zenuwstelsel. Mogelijke effecten zijn:

  • Hallucinaties
  • Verhoogde seksdrive
  • Euforie
  • Verminderd risico-inschattingsvermogen
  • Zelfverzekerdheid
  • Sociale stimulatie
  • Veel gedachten

Blijkt dat 4F-PiHP direct invloed heeft op de neurotransmitters noradrenaline, dopamine en serotonine in het menselijk lichaam. Deze neurotransmitters zorgen samen voor de hierboven genoemde effecten bij de proefpersonen. We willen benadrukken dat dit middel uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden gekocht mag worden. Ben je een wetenschapper die geïnteresseerd is in de nieuwste trends binnen de wereld van research chemicals? Dan is 4F-PiHP wat je zoekt! 

Is 4F-PIHP legaal?

Ja, momenteel, in juni 2024, is het legaal om 4F-PiHP als onderzoeksmiddel te kopen. Nogmaals benadrukken we dat het alleen als onderzoeksmiddel gekocht mag worden, net zoals onze andere research chemicals die op onze website te vinden zijn. Als DrSupply het verkoopt, is het legaal voor onderzoeksdoeleinden! 

4F-PiHP Kopen bij DrSupply

Bij DrSupply kun jij gemakkelijk en snel 4F-PiHP kopen tegen scherpste prijzen. Bestel jij deze onderzoeksmiddel vandaag voor 17:00uur? Dan zorgen wij dat het vandaag verzonden wordt. Zo kun jij snel beginnen met jouw onderzoek.

Ben je geintereseerd in onze populaire chemicals? Hier kun je ze vinden: 2MMC | 2 CMC | NEP

Veilig en snel betalen met je eigen bank zoals je dat gewend bent.

Voor 17:00 Besteld = Vandaag verzonden. De scherpste prijzen van Europa.

Hoogste kwaliteit laboratorium geteste 2MMC. Bestel vandaag nog!

Onze producten worden in een Discrete en Anonieme verpakking verzonden.

Winkelwagen
Menu