Goed nieuws! Het is per 1 juli 2024 nog steeds legaal om Research Chemicals te kopen.
Voor 17:00 besteld = Vandaag verzonden Discreet & Anoniem verzonden Gratis verzending vanaf €50,- Veilig en snel betalen De scherpste prijs van Europa

Disclaimer

Bij het gebruik van onze webshop ga je akkoord met de rechten en verantwoordelijkheden die in de disclaimer van DrSupply zijn opgenomen. Door de webshop te gebruiken, accepteer je automatisch onze Algemene Voorwaarden.

Wat DrSupply verwacht van klanten:

  • Klanten moeten voor het plaatsen van een bestelling zichzelf goed informeren over het juiste gebruik van de producten op DrSupply en deze volgens de gebruiksaanwijzing onderzoeken. DrSupply wijst elke verantwoordelijkheid af voor onjuist gebruik, aangezien alle nodige informatie over de risico’s is verstrekt en duidelijk is aangegeven dat de producten enkel voor onderzoeksdoeleinden zijn.
  • Klanten moeten de instructies en veiligheidsrichtlijnen op DrSupply naleven.
  • De informatie op DrSupply.nl, inclusief die op categorie- en productpagina’s, is bedoeld voor legaal gebruik. Gebruikers zijn zelf verantwoordelijk voor het gebruik van deze informatie, DrSupply aanvaardt geen aansprakelijkheid.
  • Klanten mogen de producten van DrSupply niet consumeren, maar enkel gebruiken voor onderzoeksdoeleinden.
  • Klanten moeten zich bewust zijn van de risico’s van de producten en eerst onze veiligheidsinstructies lezen voordat ze een aankoop doen.
  • Klanten moeten de volgende voorzorgsmaatregelen volgen: gebruik de producten alleen voor onderzoek, bewaar ze buiten bereik van kinderen, in een goed gesloten en droge verpakking, en lees de algemene voorwaarden en veiligheidsvoorschriften voordat je de producten opent.
  • Klanten moeten ook de bijsluiter met gevarenaanduidingen en voorzorgsmaatregelen lezen. Nogmaals, de producten zijn alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor consumptie.

Inhoud op onze webshop:

Als gebruikers inbreuken op wetgeving of rechten van derden op onze webshop tegenkomen, moeten zij dit onmiddellijk melden zodat wij passende maatregelen kunnen nemen.

Verwerking persoonsgegevens:

De door jou verstrekte informatie wordt alleen gebruikt voor het afronden van je bestelling en het opstellen van facturen. Deze gegevens worden niet met derden gedeeld.

Veilig en snel betalen met je eigen bank zoals je dat gewend bent.

Voor 17:00 Besteld = Vandaag verzonden. De scherpste prijzen van Europa.

Hoogste kwaliteit laboratorium geteste 2MMC. Bestel vandaag nog!

Onze producten worden in een Discrete en Anonieme verpakking verzonden.

Winkelwagen
Menu