Goed nieuws! Het is per 1 juli 2024 nog steeds legaal om Research Chemicals te kopen.
Voor 17:00 besteld = Vandaag verzonden Discreet & Anoniem verzonden Gratis verzending vanaf €50,- Veilig en snel betalen De scherpste prijs van Europa

Herroepingsrecht

Als klant heb je de mogelijkheid om binnen een periode van 14 dagen na ontvangst van je bestelling zonder specifieke reden gebruik te maken van je herroepingsrecht. Het is toegestaan om de ontvangen producten uit te pakken of te testen tot het niveau dat nodig is om hun eigenschappen, kenmerken en functionaliteit te beoordelen. Mocht je besluiten om je herroepingsrecht uit te oefenen, dan dien je de producten zorgvuldig te behandelen en ze in hun oorspronkelijke staat en verpakking terug te sturen naar DrSupply. De kosten voor het terugzenden van de producten komen voor rekening van de koper. Voor meer informatie over hoe je producten kunt terugsturen, raadpleeg onze instructies over ruilen en retourneren.

Uitzonderingen voor bederfelijke en hygiënische producten

Producten gekocht bij DrSupply die een beperkte houdbaarheid hebben (zoals hygiënische producten of maatwerk) kunnen niet worden teruggestuurd als de verzegeling na levering is verbroken. Voor deze categorie producten is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop wordt als definitief beschouwd zodra de betaling met succes is voltooid, zoals duidelijk vermeld in ons aanbod.

Veilig en snel betalen met je eigen bank zoals je dat gewend bent.

Voor 17:00 Besteld = Vandaag verzonden. De scherpste prijzen van Europa.

Hoogste kwaliteit laboratorium geteste 2MMC. Bestel vandaag nog!

Onze producten worden in een Discrete en Anonieme verpakking verzonden.

Winkelwagen
Menu