Goed nieuws! Het is per 1 juli 2024 nog steeds legaal om Research Chemicals te kopen.
Voor 17:00 besteld = Vandaag verzonden Discreet & Anoniem verzonden Gratis verzending vanaf €50,- Veilig en snel betalen De scherpste prijs van Europa

Over ons

DrSupply is jouw one-stop-shop voor alles wat essentieel is om uitstekende onderzoeksresultaten te behalen. Wij bieden een uitgebreid scala aan onderzoekschemicaliën zoals 3CMC, 2MMC, 3MMA en meer, die je snel en veilig bij ons kunt aanschaffen. Met ons gevarieerde assortiment is er iets passends voor iedereen beschikbaar. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij zijn trots op de bevestiging dat we onze doelen realiseren. We zetten ons continu in om de ervaring in onze online winkel te verbeteren, zodat klanten gemakkelijk en snel vinden wat ze nodig hebben. Bestel je onderzoeksproducten vóór 17:00 uur, dan heb je ze de volgende dag al in huis, zodat je direct aan de slag kunt met je onderzoek.

DrSupply begrijpt het plezier van een moment van ontsnapping aan de realiteit tijdens een feestje. Ons doel is om het voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken om te ontspannen. Wij verkopen enkel onderzoekschemicaliën van de hoogste kwaliteit in Nederland, in samenwerking met top leveranciers. Samen met onze partners streven wij voortdurend naar de hoogste kwaliteit en service. Wij willen dat onze klanten een gemakkelijke en veilige winkelervaring hebben zonder zorgen.

Wij benadrukken dat onze producten uitsluitend bedoeld zijn voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie. Bewaar ze op een droge en koele plaats voor een optimale houdbaarheid van ongeveer twee jaar, en houd ze uit de buurt van kinderen en huisdieren.

Klanttevredenheid is voor ons van groot belang en wij doen er alles aan om dit te waarborgen.

Wacht niet langer en plaats vandaag nog je bestelling.

DrSupply wenst je veel winkelplezier.

Veilig en snel betalen met je eigen bank zoals je dat gewend bent.

Voor 17:00 Besteld = Vandaag verzonden. De scherpste prijzen van Europa.

Hoogste kwaliteit laboratorium geteste 2MMC. Bestel vandaag nog!

Onze producten worden in een Discrete en Anonieme verpakking verzonden.

Winkelwagen
Menu