Goed nieuws! Het is per 1 juli 2024 nog steeds legaal om Research Chemicals te kopen.
Voor 17:00 besteld = Vandaag verzonden Discreet & Anoniem verzonden Gratis verzending vanaf €50,- Veilig en snel betalen De scherpste prijs van Europa

Ruilen en retourneren

Bij DrSupply begrijpen we dat je soms een product moet terugsturen omdat het niet aan je verwachtingen voldoet. Ongeacht de reden, heb je het recht om je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, zonder een reden op te geven. Na het voldoen aan onze retourvoorwaarden, ontvang je het totale aankoopbedrag, inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen terug. De kosten voor het terugsturen zijn echter voor jouw rekening.

Ons doel is om onze producten zo precies mogelijk te omschrijven met tekst en beelden, zodat je de juiste keuze kunt maken. Toch kunnen er kleine verschillen zijn in sommige materialen. Houd ook rekening met het feit dat de kleur van het product op je scherm kan afwijken door je monitorinstellingen.

Belangrijk om te weten: producten die verzegeld zijn en een beperkte houdbaarheid hebben (zoals hygiëne- en maatwerkproducten) en geopend zijn geweest, kunnen niet worden geretourneerd. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over onze producten. Controleer hier of je in aanmerking komt voor een retour:

Bestelling ruilen

Helaas kun je bestelde producten niet ruilen. Je kunt je bestelling terugsturen volgens ons herroepingsrecht en de gewenste producten opnieuw bestellen in onze webshop. Zie onze retourvoorwaarden hieronder.

Bestelling retourneren

We streven ernaar om retourzendingen binnen 14 dagen te verwerken. Deze moeten wel aan de volgende voorwaarden voldoen. Als dit niet het geval is, kan de retourzending worden geweigerd en teruggestuurd naar de koper, waarbij de kosten voor eigen rekening zijn.

Voorwaarden voor je retourzending

  • Zorg dat de producten ongebruikt, verzegeld, in de originele doos en goed verpakt binnen 14 werkdagen naar ons teruggestuurd worden.
  • Voorkom beschadigingen aan de originele verpakking, zeker bij producten met een beperkte houdbaarheid zoals hygiëne- en maatwerkproducten.
  • Als een product of verpakking beschadigd aankomt, kunnen we de waarde verminderen.
  • Behandel onze producten dus met zorg. Omdat we geen afhaalpunt hebben, kun je retourzendingen niet zelf terugbrengen. Meld je retourzending aan via het onderstaande formulier, zodat we deze efficiënt kunnen verwerken.
  • Niet aangemelde retourzendingen worden niet geaccepteerd en teruggestuurd op jouw kosten. Meld je dus snel en eenvoudig aan!

Retour aanmelden via het onderstaande formulier:

Let op: de kosten voor het terugsturen zijn voor jouw rekening (tenzij anders overeengekomen met onze klantenservice).

Bestelling annuleren bij DrSupply

Wil je je bestelling bij DrSupply annuleren? Dit is mogelijk zolang je bestelling nog niet in verwerking is in ons magazijn. Onder deze voorwaarde kun je kosteloos annuleren. Neem direct contact met ons op voor tijdige annulering van je bestelling.

Ontvangst van een onjuiste bestelling?

Indien je onverhoopt een verkeerde bestelling hebt ontvangen, bieden wij hiervoor onze oprechte excuses aan. Mocht dit het geval zijn, neem dan direct contact met ons op zodat we je alsnog de correcte bestelling kunnen toesturen.

Tip: Verifieer altijd je ingevoerde gegevens tijdens het bestellen.

Een defect product ontvangen?

Er bestaat een kans dat een product beschadigt tijdens het transport. Controleer daarom altijd zorgvuldig je bestelling bij ontvangst. Mocht je een defect product ontvangen, maak dan een duidelijke foto en neem meteen contact op met onze klantenservice voor verdere assistentie.

Belangrijk: Meld transportschade binnen één werkdag na ontvangst bij ons.

Veilig en snel betalen met je eigen bank zoals je dat gewend bent.

Voor 17:00 Besteld = Vandaag verzonden. De scherpste prijzen van Europa.

Hoogste kwaliteit laboratorium geteste 2MMC. Bestel vandaag nog!

Onze producten worden in een Discrete en Anonieme verpakking verzonden.

Winkelwagen
Menu